2 råd før du bestiller en maler

17 september 2021
Steffen Hansen

Har du endelig fået din drømmebolig i hus? Så venter der måske en større renovering. Det kan blive dyrt, men i sidste ende vil du få det hus, du altid har drømt om. Skal du have malet flere af dine rum, så kan du læse med i dette indlæg, om hvad du bør være opmærksom på, før du booker et malerfirma. 

Undersøg markedet

Der er mange malerfirmaer, hvor hjemmesiden måske ikke er så tydelig omkring, hvilken type service de kan tilbyde. Her kan du altid ringe og spørge dig frem. Men du kan også bruge internettet som en hjælpende hånd. Trustpilot eller Google anmeldelser kan hjælpe dig videre i beslutningsprocessen om valg af malerfirma. 

Om du vil tage andre menneskers anmeldelser for gode varer, er op til dig. Men det skader ikke at finde ud af, om malerfirmaet kan komme i mål med deres opgaver og resultatet er tilfredsstillende. Har du svært ved at beslutte dig, så kan vi anbefale: https://malerkanonen.dk/malerfirma-toelloese/

Stil krav

Malerfirmaet har givet dig et tilbud på det projekt, som du ønsker at få udført. Herefter skal i udarbejde en kontrakt, hvor du skal være tydelig i retningslinjerne. Det kan være alt fra hvilken type maling, du gerne vil have og hvor lang tid processen må tage. Du skal også forholde dig til, hvis resultatet ikke er som ønsket, hvad du så gør i sådan en situation.

Hvis du ikke vil ende med et dårligt resultat, skal du kende til reglerne, der er om malerarbejde. Derfor kan det anbefales, at du får tilføjet en form for garanti i din kontrakt med malerfirmaet. Du kan også kontakte et andet malerfirma og se, hvad de kan tilbyde i pris og service. Malerfirmaer er forskellige og prisen varierer efter, hvor meget der skal males. Du kan risikere at betale mere for noget, som et andet malerfirma muligvis kan gøre billigere.