Bedre blodcirkulation med cupping

07 juni 2020
Astrid Pedersen

Lider du af smerter og ubehag som følge af spændinger i din krop? Så kan du med fordel prøve en alternativ behandling som for eksempel cupping

Hvad er cupping?

Cupping er en behandlingsform med rødder i den traditionelle kinesiske medicin og de krops behandlinger som knytter sig hertil.

Måske har du set de store svømmestjerner ved OL med store, cirkelformede sugemærker i alle nuancer af rød og purpur placeret symmetrisk på ryggen. Disse stammer fra cupping, som er en utroligt populær behandlings form blandt top atleter.

Selve cupping behandlingen foregår derved at sugekopper, som danner vakuum enten mekanisk eller ved opvarmning, placeres på strategiske steder på kroppen. Dette vakuum har en effekt som ligner dybdemassagens, idet bindevævets strukturer over muskulaturen løsnes op. Formålet er at øge blodgennemstrømningen i området, og derfor ses det, at blodet trækker op i huden under sugekoppen.

Hvilken gavn kan jeg have af cupping?

Selv om det ser voldsomt ud er cupping en utroligt behagelig behandlingsform, som får musklerne til at slappe af og udløser endorfiner i kroppen. Samtidig er der meget, der tyder på at cupping hjælper med den naturlige udrensning af affaldsstoffer og fremmer heling og restitution.

Cupping menes desuden at have gode effekter når det handler om behandling af hovedpine og migræne, muskelømhed og muskelspændinger, ledsmerter, myoser i skulder og nakke, løberknæ og skinnebens betændelse samt smerter og spændinger og læggen og i smalryggen.

Hvor kan jeg få udført cupping i Albertslund?

Hvis du leder efter en kompetent behandler som kan udføre effektiv cupping i Albertslund kan du med fordel opsøge Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur. Helle Lacuhr har mange års erfaring inden for diverse alternative behandlings metoder og kan tilbyde såvel traditionel cupping som slide cupping.

Du kan læse mere, og booke en tid til behandling med cupping, på hjemmesiden lacuhrakupunktur.dk