Få mere miljøvenlig varme for pengene med en varmepumpe

Få mere miljøvenlig varme for pengene med en varmepumpe

Gruer du hvert år for din varme- eller elregning efter en hård vinter? Så burde du overveje at skifte til en effektiv og miljørigtig varmepumpe.

Hvilken varmepumpe giver den største besparelse?

Uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, vil du kunne opnå en stor besparelse på din årlige varmeregning – især hvis du i forvejen benytter dig af et udtjent olie, pille- eller gas fyr eller de helt utroligt ineffektive elektriske radiatorer.

Hvilken varmepumpe, du bør vælge, kommer helt og holdent an på hvorledes du p.t. varmer din bolig op. Hvis du har et vandbaseret opvarmnings system, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe, som kan afløse dit gamle fyr. En luft til vand varmepumpe er langt mere driftssikker og stabil end et fyr, kræver stort set ingen vedligeholdelse, og varmer såvel brugsvand som cirkulationsvand til radiatorer og gulvvarme op med langt højere effektivitet.

En luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi meget mere effektivt end fyret, hvilket betyder, at din luft til vand varmepumpe vil repræsentere såvel en stor økonomisk besparelse som en minimal miljømæssig belastning. Du vil således kunne fyre godt op for varmen om vinteren og tage lange varme bade med god samvittighed over for såvel klimaet som din tegnebog.

Få mere effektiv opvarmning med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe kan erstatte dine gamle elovne – og samtidig give dig ekstra værdi for pengene. Ud over det, at en luft til luft varmepumpe er langt mere energi effektiv end en elradiator, vil du også kunne bruge din luft til luft varmepumpe som air condition om sommeren, og samtidig få renset luften i din bolig for partikler og mikroorganismer. Du får mere varme samt et sundere og mere behageligt indeklima for pengene med en luft til luft varmepumpe.

Du kan finde luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper hos https://www.gramenergi.dk/