Få dine produkter shippet med container

16 januar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Er du virksomhedsejer og har du brug for at sende dine produkter til udlandet? Alt efter hvor store mængder det drejer sig om og hvorhen i verden du skal sende til, kan det være en fordel at shippe dine produkter i en container. I denne artikel får du et par gode råde til hvordan du shipper med en container.

image

Kontakt et shippingfirma

Når du skal shippe større ordre med containere, så skal du finde et shippingfirma der udfører denne typer opgaver. Priserne i branchen kan variere, så det er en god idé at kontakte flere forskellige firmaer. Ved at indhente tilbud fra flere firmaer, sætter du dig selv i en position hvor du ikke bare har overblik over prislejet, men giver også dig selv mulighed for at bruge det billigste tilbud, til at forhandle prisen ned, hos et større shippingfirma.

Sådan finder du et shippingfirma

Den hurtigste og letteste metode til at finde et shippingfirma, er ved at søge efter det på internettet. Det klikker dig bare ind på en af de store søgemaskiner, som f.eks. Google, Yahoo eller Bing og beskriv hvad det er du søger. Du kan f.eks. skrive “shippingfirma” eller “shippingfirma nær mig”, hvis du foretrækker et firma tæt på. Husk, at jo mere præcis du er i din beskrivelse af det du søger, jo større chance er der for at du finder præcist det du søger.

Sådan modtager shippingfirmaet dine produkter

Inden shippingfirmaet kan afsende dine produkter, skal de modtage dem fra dig. Det foregår oftest ved at de bliver afhentet af en lastbil, fragtet til shippingfirmaets lager og omlæsset. Hvis dit firma ligger i Jylland køres dine produkter oftest til omlæsning i Nordjylland og fragtet herfra via skib, til den endelige destination. Alt efter hvor i verden dine produkter skal hen, kan det ske af det skal omlæsses ad flere omgange.