Få en korrekt opsætning af robotplæneklipper fra starten

24 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du netop investeret i en robotplæneklipper, som skal varetage græsslåningstjansen de næste mange somre? Så bør du sørge for, at den er korrekt opsat fra begyndelsen.

Hvordan sætter jeg min robotplæneklipper op på optimal vis?

Den korrekte opsætning af robotplæneklipper indebærer ganske få, men vigtige, elementer.

For det første er det en god idé at få installeret den app som følger med din nye robotplæneklipper. Med denne app kan du fjernstyre din robotplæneklipper. Det betyder at du ved hjælp af din tablet eller din smartphone kan tænde og slukke for din robotplæneklipper.

Du kan således sætte din robotplæneklipper i gang med at slå græs selv om du ikke er hjemme. Så slipper du for at skulle se på en robotplæneklipper der kører rundt på plænen når du allerhelst bare vil slappe af i din have efter fyraften.

Når du kommer hjem fra job er din robotplæneklipper nemlig for længst færdig med dagens arbejde og hygger sig i sin ladestation. Og så kan du bare læne dig tilbage og nyde det smukke syn at en nyligt trimmet plæne.

Nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper – før du slipper plæneklipperen løs

For det andet er det væsentligt at du får nedlagt kanttråd til robotplæneklipper før du sender plæneklipperen i marken. Med kanttråd kan du nemlig afgrænse din robotplæneklippers bevægeradius.

Det betyder at din robotplæneklipper kun kører inden for det af kanttråden afgrænsede område og således ikke render ud på vejen eller smadrer dine staudebede. Du kan med stor fordel få professionel hjælp til nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper.

Et service firma så som Kabelnedlægning.dk har det rette udstyr og mandskab med erfaring samt et rutineret håndelag og er dermed godt rustet til at påtage sig denne opgave. Og så får du samtidig hjælp til installering og korrekt opsætning af robotplæneklipper app’en. Læs mere på kabelnedlaegning.dk.