Få støtte til selvudvikling hos en dygtig psykolog

14 februar 2020
Astrid Pedersen
Få støtte til selvudvikling hos en dygtig psykolog

Er du ramt af en krise – eventuelt i forbindelse med en livs ændrende begivenhed så som dødsfald i familien, fyring, sygdom eller skilsmisse? Har du svært ved at se, hvorledes du skal komme videre og ud af den onde cirkel af negativitet, og føler du, at du har brug for hjælp hertil? Så kan du med fordel kontakte din lokale psykolog i Viborg, Grethe Drejer.

Hvem er Grethe Drejer?

Grethe Drejer er autoriseret psykolog med lang erfaring fra professionelt arbejde inden for sundheds sektoren. Grethe Drejer har blandt andet fungeret som skolepsykolog i en Kommunal Pædagogisk Psykologisk Rådgivning med førskole- og skolebørn som primær målgruppe. I denne forbindelse arbejdede Grethe Drejer med forældre, børn og unge, lærere, pædagoger og ledere i bestræbelsen på at skabe den optimale trivsel for de skolesøgende børn og tilvejebringe et trygt lærings miljø.

Der ud over har Grethe Drejer deltaget i – og samtidig bidraget til – den kommunale tværfaglige indsats i PPR. I denne forbindelse har Grethe Drejer arbejdet tæt sammen med diverse sagsbehandlere, UU-vejledere og andre relevante fagpersoner.

Grethe Drejer er medlem af Dansk Psykolog Forening, og modtager såvel løbende supervision. Selv giver hun supervision til psykologer som er i gang med at erhverve deres egen autorisation, og superviserer også personale på skoler og i daginstitutioner.

Når du vælger Grethe Drejer som din autoriserede psykolog i Viborg, er du sikker på at få hjælp fra en dygtig og kompetent fagperson med et solidt erfarings grundlag og stor ekspertise inden for diverse psykolog praksis emner så som parterapi, familieterapi, støtte og hjælp i forbindelse med tab, sorg, traumer og kriser, angstbehandling, styrkelse af selvværd og kompetencer, stress behandling, hjælp til børne- og teenage-problemer samt coaching i mindfulness og selvudvikling.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Grethe Drejer, og bestille tid til din første aftale, på grethedrejer.dk

Flere nyheder