Find den bedste plæneklipper eller robotplæneklipper

27 december 2020
Astrid Pedersen

Sommeren er snart over os, med alt hvad det indebærer af have arbejde. Trænger din plæneklipper til en afløser kan du med fordel læse med i det følgende.

Vælg en plæneklipper som passer til din have

Når du står for at skulle vælge plæneklipper er det selvfølgelig vigtigt at du tager størrelsen på din have i betragtning. Er din græsplæne af en vis størrelse kan det for eksempel ikke nytte noget at anskaffe en el drevet plæneklipper med begrænset batteri levetid.

Først og fremmest er de små plæneklippere sjældent hverken så hurtige eller så effektive som de større og noget kraftigere af slagsen. Sidst nævnte er som oftest forsynet med en stærkere motor som muliggør højere hastighed og en højere grad af effektivitet i forbindelse med græsslåning.

Med en lille og ineffektiv plæneklipper med batteri drevet motor opnår du med stor sandsynlighed blot ærgrelser på den store plæne. Du risikerer at skulle lade din plæneklipper op flere gange undervejs – og så kan græsslåning en godt risikere at blive en endnu mere træls og langtrukken affære.

Til den store plæne bør du således vælge en benzin drevet plæneklipper med en god og kraftig motor. På den måde kan du hurtigt få overstået græsslåningen og komme videre med mere spændende opgaver. Men er din plæne overskuelig i størrelse kan du med fordel vælge en el drevet plæneklipper. Med en sådan har du fordelen af let og lydløs græsslåning. Og så kan du glæde dig over fraværet af benzin os samt besværet med at skulle påføre brændstof med jævne mellemrum.

Køb en robotplæneklipper og slip for græsslåning

Hvis du gerne vil undvære græsslånings tjansen kan du gå hele vejen og anskaffe en moderne robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper kan du helt slippe for at slå græs – det klarer det intelligente apparat for dig. Læs mere om fordel og ulemper ved de forskellige typer plæneklipper på husblog.dk