Find dig en god makker til et Dax-kursus

22 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er nogle mennesker, der bedst kan lide at studere alene og gøre tingene i ens eget tempo, men der er mange, der har godt af at gøre det i en gruppe eller bare sammen med en anden, så man hører, hvordan andre har forstået tingene, så man kan få en anden vinkel på sagerne.

Det kan være til sådan noget som ved et Dax grundlæggende kursus, hvor man starter helt på bunden, og man er lidt nervøs for, om man nu også fanger det.

Derfor kan man gøre sig selv en stor tjeneste og i god tid finde sammen med en på holdet, som man fornemmer, at man svinger sammen med, så man kan stødte hinanden i det.

Det kan være alt lige fra, at man deler noter til at melde ind, hvis den ene er syg, så den anden kan notere for en, så man ikke misser en kursusgang.

dax kurser

Det er godt at alliere sig med en anden til et Dax-kursus

Man kan hjælpe hinanden med de opgaver, man måske møder, og så kan man snakke om i pauserne og til frokost, hvad det er, man lige er blevet undervist i.

Desuden er det også bare godt at have en anden, som man glæder sig til at mødes med, hvor man også kan snakke om nogle andre ting end kursus, så man ikke ender med at kede sig til kurset, så det føles for meget som undervisning i skolen.

Man kan mødes privat, hvor man laver opgaver sammen, om det er lektier, eller man har fået at vide, at det er godt at læse op på nogle ting sammen og eventuelt lave nogle frivillige opgaver.

Dette kan ende med at blive en strategi, som man bruger fremover.

Man håber ligefrem, at det er den samme person, man støder på igen til et andet kursus!