Find gas på gasflaske til erhverv og industri

26 november 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle vælge gasleverandør til din erhvervsvirksomhed? Så kan du med fordel tjekke den danske leverandør Primagaz.

Hvorfor vælge Primagaz som gasflaskeleverandør?

Hvis du har brug for regelmæssige leverancer af gas på flaske er Primagaz et overordentligt kvalificeret bud på en leverandør. Hos Primagaz får du, foruden flaskegas i høj kvalitet, leverancer til den aftalte tid – og lige til døren. Det er nemt og hurtigt at bestille gas på flaske hos Primagaz. Og er du allerede tilknyttet en anden leverandør hjælper Primagaz dig gerne med at skifte, så du slet ikke mærker overgangen.

Er du ikke selv i besiddelse af gasflasker kan disse lånes ho Primagaz så du kan komme hurtigt i gang. Gasflasker fra Primagaz findes i rigtig mange forskellige størrelser og udformninger som alle følger de gængse standarder. På den måde kan du nemt og hurtigt finde en gasflaske hos Primagaz som matcher dine behov. Ønsker du at skifte til BioLPG, og er du allerede LPG kunde hos Primagaz, kan Primagaz også hjælpe med dette. Der er ingen forskel på yde evnen og effektiviteten de to typer gas imellem da de bygger på den samme molekylære struktur. Og når du vælger BioLPG støtter du den bæredygtige fremstilling af naturgas, og gør dermed din virksomheds profil en smule grønnere.

Gasflasker til restauranter, industri og landbrug

Uanset om din virksomhed opererer inden for hotel og restaurations branchen, industrien eller landbruget kan du altid få en fordelagtig leverings aftale hos Primagaz. Primagaz leverer over hele landet, så du altid er sikker på at få gas til tiden samtidig har har samtidig landsdækkende aftaler med autoriserede VVS installatører som kan hjælpe med de nødvendige installationer, skulle du være ny gasbruger. Og Primagaz sørger for at indhente alle nødvendige tilladelser for dig i forbindelse med anvendelse af gas. Læs mere på Primagaz.dk