Giv barnet en lækker børnemassage

06 september 2021
Astrid Pedersen

Er dit barn plaget af smerter og spændinger, og hjælper hverken søvn eller fysisk aktivitet? Så bør du overveje at opsøge en massør med speciale inden for børnemassage.

Hvornår har et barn brug for massage?

Et barn kan få brug for – og glæde af – massage nøjagtig som det gælder for en voksen. En børnemassage adskiller sig ikke væsentligt fra en almindelig massage på mange punkter.

Børnemassage er også beregnet til at løsne op for spændinger, stimulere kroppens naturlige cirkulation, og bringe sjæl og legeme i balance. Et barn kan defor opnå samme grad af harmoni og velvære gennem massage som et voksent menneske kan. Og det betyder mere energi i hverdagen, en skærpet evne til at fokusere, og en langt bedre nattesøvn.

Faktisk vil du med børnemassage kunne hjælpe dit barn godt på vej i sin motoriske og kognitive udvikling. Et anspændt barn har ikke de skarpeste forudsætninger for at bruge sin krop optimalt, og vil måske vægre sig ved fysisk aktivitet.

Samtidig vil de konstante og ubehagelige spændinger kunne give anledning til rastløshed og mangel på koncentration. Og her kan det være formålstjenligt med en god massage på regelmæssig basis.

Hvor kan jeg bestille tid til børnemassage i København?

Er du bosat i eller i området omkring hovedstaden kan du med stor fordel lade Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance forestå massage af dit barn.

Charlotte Birch Christensen har den rette uddannelse og ekspertise samt mange års erfaring med massage af såvel spædbørn som lidt større børn og præteenagere. Hos Charlotte Birch Christensen er dit barn i sikre og kyndige hænder. Charlotte Birch Christensen er mester i at skabe en tryg stemning som får barnet til at slappe af og dermed tage bedst muligt imod massagen.

Du kan læse mere, og booke tid til børnemassage, på https://harmoni-balance.dk/boernemassage/.