Giv gulvet nyt liv med en gulvafslibning

14 maj 2020
Astrid Pedersen

Når et olie eller sæbe behandlet trægulv ikke bliver vedligeholdt efter forskrifterne, vil det meget hurtigt begynde at udvise tegn på slitage. Grunden til at det er så vigtigt at vaske et sådant gulv hver eneste uge har ikke noget med renlighed at gøre.

Den ugentlige gulv vask er med til at vedligeholde strukturen i gulvets overflade, som holder det beskyttet imod påvirkninger udefra.

Når et gulv behandles med sæbe eller med olie lige efter at det er blevet slebet, vil der danne sig en hinde af fed sæbe eller olie i træværkets overflade, idet fibrene mættes.

Denne hinde er den eneste beskyttelse, træet har mod omverdenen – og den skal vedligeholdes ved hyppig og grundig gulv vask. Ellers forsvinder den for stedse – og så er træværket ekstra sårbart over for blandt andet spildte væsker, støv og skidt samt solens blegende stråler.

Oplever du således, at misfarvninger og pletter på dit gulv ikke længere kan fjernes ved almindelig gulv vask, er det fordi gulvet er så slidt, at man kun ved en gulvafslibning og en ny behandling med olie eller med sæbe kan genskabe den før så smukke og strålende overflade. Og så er det på tide at ringe til din lokale gulvmand med henblik på at indhente et godt tilbud på en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Hvor finder jeg en gulvmand som kan hjælpe mig med en gulvafslibning?

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et sådant tilbud, og samtidig være garanteret en på én gang personlig og professionel behandling. De dygtige håndværkere hos DBF Gulvservice har mange års erfaring med behandling af alle typer trægulv.

Du kan trygt regne med, at du og dit gulv med DBF Gulvservice får den optimale behandling ud fra en vurdering af dine behov og dit gulvs tilstand og beskaffenhed. Læs mere på dbf-gulvservice.dk