Hvad skal du bruge din vinkelsliber til?

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Når du første gang overvejer at købe dig en vinkelsliber, så er det måske, fordi du står overfor en større opgave, som du godt kan se, at det vil tage for lang tid at klare med almindeligt værktøj, som der ikke er elektrisk.

Du har tidliger lånt en vinkelsliber af naboen eller en ven, når der skulle laves en mindre opgave, men nu står du overfor et større projekt, som kræver brug af en vinkelsliber over længere tid, hvor du måske ikke lige kan sige, hvornår du bliver færdig.

Så det er bare lettere at eje sin egen, end at du skal hen at aflevere den tilbage og låne den igen gentagende gange – og så gør det jo ikke noget, hvis der kommer lidt brugsspor og slitage på den, når det nu er din egen.

Men du vil også gerne lave en god investering, hvor du ikke bare køber en vinkelsliber udelukkende for denne tjans skyld, men også en, som du kan bruge flere gange og til flere opgaver.

Find et udvalg af vinkelslibere og find så den bedste til dig

Du kan jo have afgjort med dig selv, hvad sådan en vinkelsliber skal ligge i af prisklasse, for at du vil betale for den, og så har du nogle minimumskrav til den.

Men derudover har du ikke så meget forstand på, hvad man går efter, når man skal have en vinkelsliber.

Du har fået nogle gode råd fra andre, der allerede ejer vinkelslibere, men deres vinkelslibere passer måske til deres behov, som ikke kan overføres til dig.

Gå ind på 10-4.dk og se et udvalg over forskellige vinkelslibere, som man kan købe.

De har endvidere udfærdiget en guide, som du kan læse dig igennem og finde frem til, hvad der i dit tilfælde vil være den rette vinkelsliber at vælge.