Hvorfor sende min pakke med PostNord?

11 september 2020
Astrid Pedersen

Når du står for at skulle sende en pakke til en modtager i Danmark er det oplagt at vælge den danske forsendelses udbyder PostNord.

Hvor finder jeg de skarpeste PostNord priser på forsendelse?

Markedet for post, forsendelse og omdeling kan godt være lidt af en jungle – især for dig som måske ikke sender så mange pakker i det daglige. Det kan være svært at finde den optimale forsendelses metode og dermed den rette pris i forhold til leveringstid.

Ønsker du at sende din pakke via PostNord er der hjælp at hente hos pakke.dk. Hos pakke.dk vil du nemt kunne beregne pris på forsendelse med PostNord ved hjælp af pakke.dk’s smarte online pris beregner. Her indtaster du blot pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse. Så vil du blive præsentere for en række muligheder for forsendelse og dertil hørende priser.

Du kan herefter frit vælge den forsendelses type du ønsker, hvorpå du kan betale for din forsendelse og modtage et pakke label indeholdende alle de nødvendige oplysninger som skal hjælpe fragtmændene med at få din pakke sikkert frem.

Når du via pakke.dk har ordnet alle formaliteter vedrørende din forsendelse er det blot at finde en PostNord pakkeshop i nærheden hvor du kan indlevere pakken. Dette er som regel intet problem. Foruden posthusene holde PostNord til med pakkeshops og pakkebokse i de fleste supermarkeder, dagligvare butikker og kiosker samt på visse tank stationer og i udvalget special forretninger.

Du vil kunne spore forsendelsen hele vejen fra afsende til modtager med PostNords egen tracking app eller pakke.dk’s ditto. På den måde er du sikker på hele tiden at vide hvor din pakke befinder sig når du sender den med PostNord.

Hvis du ønsker at vide mere om PostNord, og finde de dags aktuelle PostNord priser, kan du læse mere på pakke.dk