Professionel gulvafslibning i Valby – når dit gulv er trist og træt

13 november 2018
Astrid Pedersen
Professionel gulvafslibning i Valby - når dit gulv er trist og træt

Et trægulv skal, såfremt du ønsker at holde det smukt og behageligt at gå på, vedligeholdes på jævnlig basis. Især hvis du har valgt at lade dit trægulv behandle med sæbe, lud eller olie, som kræver hyppig gulvvask med særlige sæber. Forsømmer du at udføre dennne vedligeholdende behandling, vil dit trægulv hurtigt blive slidt i overfladen, hvilket ødelægger gulvets smukke udseende. Og selv om du passer disse rutiner, vil gulvet uvægerligt blive slidt med tiden – der går bare lidt længere tid, idet de plejende behandlinger bidrager til at vedligeholde den beskyttende hinde af sæbe eller olie, som sørger for, at træværket er hydreret og skærmet imod omverdenen.

Hvad gør jeg, hvis mit trægulv er blevet slidt og grimt?

Når først du kan begynde at se tydelige slidspor i dit træværk, er det for sent at prøve at redde det med vedligeholdende gulvvask. Den beskyttende hinde er slidt bort, hvilket betyder, at træværket blotlagt, og dermed sårbart over for udtørring. Når træværkets overflade er tørret ud, er fibrene ekstra modtagelige over for eksempelvis spildte væsker, som de suger til sig lynhurtigt.

Du vil opleve, at du ikke længere kan tørre en sjat spildt rødvin op fra gulvet med samme lethed som før. Den vil i stedet indlejre sig i de udtørrede træfibre, og danne en grim og skæmmende plet. Det samme gælder for støv og snavs, som trædes ned i gulvet – især det, hvor gulvet benyttes mest, for eksempel rundt om spisebordet. Der vil samtidig hyppigere end før forekomme ridser, skrammer og splinter i gulvet. Og så er det på tide med en grundig gulvafslibning.

Book en professionel gulvafslibning online

Er d i den situation, at dit trægulv skal bruge en gulvafslibning, kan du med fordel kontakte Gulvkanonen. På https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-valby/ kan du få et tilbud på en billig gulvafslibning i Valby.

Flere nyheder