Ryst det sociale sammen med Power BI kurser

31 oktober 2020
admin

Savnet på det sociale 

I disse tider er det sociale ikke ligefrem det, der fylder mest i vore kalendre. Covid-19 er igen synderen, som er skyld i både aflyste fester, julefrokoster og fødselsdage. Det betyder, at de sociale sammenkomster, som man måske troede lå og ventede i fremtiden, desværre er blevet aflyst efter corona-tallene endnu en gang er steget. 

Det har ikke kun en betydning for vores privatlivs sociale kontekst, men også den sociale kontekst, der er at finde på arbejde – eller rettere sagt mangel på samme. Julefrokoster er nemlig et stort samlepunkt, når det kommer til arbejdet, og dét at det i år nok ikke bliver en realitet er super ærgerligt. 

Et andet eksempel er den klassiske fredagsbar, som også er forsvundet fra det sociale liv på arbejdet. Så hvordan holder imødekommer vi savnet på det sociale?

Tag på kursus 

En ting, man dog stadigvæk kan gøre som virksomhed er at tage på kursus. Benyt ventetiden, hvor der måske ikke er så travlt på kontoret og dyk ned i jeres faglighed på forskellige punkter. Det kunne for eksempel være ved Power BI kurser, som giver dig en forretningsanalyse over din virksomhed. 

Power BI er altså et genialt værktøj til at forberede din virksomhed via optimering af forskellige mangler, analyseret ud fra Power BI. Ved et kursus i dette bringer du derfor ikke kun faglighed til din team, men forbedrer faktisk også virksomheden som helhed – og vigtigst af alt, så skaber du noget socialt for dine medarbejdere. 

De vil klappe i deres hænder, når de hører om et kursus og med venlige corona restriktioner, er det muligt, at sørge for at alle kommer afsted samtidig med, at corona forbeholdene er overholdte. Alt i alt en rigtig god deal, da det både optimerer dine medarbejders faglighed og dygtighed men også giver dem et skud energi på den sociale front, som i disse tider, godt kan “hænge” en del.