Skab velvære i dit badeværelse

01 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Elsker du at tage lange brusebade med lækre produkter eller dejlige bade i badekarret med velduftende badesalte og olier? Der er mange ting, man kan gøre for at føle velvære på sit badeværelse. Selvom det er et af de rum, man måske tilbringer mindst af sin tid i, så er det alligevel vigtigt, at du træder ind i et rum, der udsender gode vibrationer. Læs med her, om hvordan du får skabt den ultimative velvære ude på badeværelset.

 

 

1. Et design er der funktionelt for dig

Der er mange, der får væghængt deres toiletter og håndvaske. Det ser ikke blot smart ud, men det er også af praktiske årsager. Det gør nemlig gulvvask og almindelig rengøring betydelig nemmere for dig. Velvære kommer nemlig også i forbindelse med rengøring. Så hvis du vil have det nemt med at gøre rent ude på badeværelset, så kan du overveje at få væghængt dit toilet eller håndvask. 

 

2. Et lækkert badekar

Badekar er lidt af en luksusting at have på sit badeværelse. Hvis du er en af de heldige, så kan du få tanket godt på velvære ved at tage lækre bade. Hvis du synes, at dit badekar trænger til en omgang kærlighed, så kan du få re-emaljeret den. Det sker ved, at man sliber den gamle emalje ned, hertil bliver alt det resterende snavs fjernet. Slutteligt vil der blive påført en ny emalje. Det kan give flotte resultater, og skaber meget mere balance i rummet. 

Du kan læse mere om priserne på emaljering via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/emaljering-af-badekar-pris/

 

3. Et hyggeligt badeværelse, der dufter godt

Dit velbefindende hænger også sammen med, hvad du dufter i rummet. Det kan du f.eks. gøre ved at have duftlys. Ud over at skabe en skøn duft i dit badeværelse vil det hjælpe dig med at slappe af, når det er mørkt og stille udenfor. Specielt når du ligger i badekarret, og skal forsøge at slappe af efter en lang og travl dag. Alternativt kan du placere nogle smukke blomster rundt omkring på badeværelset. De vil ikke kun se godt ud, men de vil også give en dejlig duft.