Unikke og særligt tilpassede træterrasser – find dem online

11 januar 2021
Astrid Pedersen

De fleste husejere, som også er i besiddelse af en have, ynder at tilbringe tid i den, når dagene bliver lyse og lange. Lige om lidt er sommeren over os – og hører du og din familie til den stadigt voksende skare, som ønsker at tilbringe denne inden for matriklens trygge rammer, er det en kæmpe fordel at have en have. Og hvis du virkelig vil sætte trumf på det hjemlige udeliv sørger du for at haven er beriget med en lækker træterrasse, helst inden det varme vejr for alvor sætter ind.

Kan jeg selv bygge en terrasse til min have?

Der er mange boligejere som vælger selv at kaste sig ud i bygge projektet når der skal opføres en terrasse. Mange må desværre også sande at der her er tale om et større og mere komplekst stykke arbejde end man måske umiddelbart skulle tro.

Enhver kan selvfølgelig placere et trædæk oven på en flad parcelhus plæne. Men ønsker du andet og mere end det – for eksempel en træterrasse som er overdækket eller hævet i flere etager over grund niveau – skal du have fat på en dygtig og erfaren fagperson.

En sådan træterrasse kræver nemlig et solidt fundament samt en stærk og bæredygtig konstruktion i massive og vejr bestandige materialer. Ellers risikerer du at terrassen synker eller styrter sammen, eller at overdækningen falder ned.

Hvem kan hjælpe med at bygge en flot og funktionel træterrasse?

Er du således på udkig efter en dygtig tømrer som kan give en hånd med design og konstruktion af en træterrasse kan du altid kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour har mange års erfaring med at opføre unikke og skræddersyede træterrasser i Odsherred og i Nordsjælland. Du kan se eksempler på de flotte træterrasser fra Kun Terrasser ApS på hjemmesiden kun-terrasser.dk.